vrouwen-en-verbouwen-rob-westerhoutROB WESTERHOUT

Als aannemer begeleid ik mijn klanten naar een optimaal eindresultaat. Daarbij merk ik dat de omgang tussen klanten en bouwers vaak beter en zorgvuldiger kan.

SAMEN MAKEN WE HET

Door mijn jarenlange ervaring kan ik klanten een reëel beeld van hun verbouwing geven. Samen zoeken we naar een optimale verhouding tussen wensen, budget en eindresultaat.

 

MISSIE

Mijn missie is dat iedereen optimaal woont en dat je woonwensen werkelijkheid worden.

MIJN VERHAAL

Ik had weinig met bouwen. Ja, als kleine jongen was ik met plankjes en blokjes bezig. Op de kleuterschool in de blokkenhoek. Later de ren voor de cavia. Maar meer ook niet.

Na de middelbare school heb ik in Utrecht biologie gestudeerd. Zo weet ik nog steeds dat een tuinboon “Vicia faba” heet. Daarna zeven jaar als voorlichter en lesmaterialenmaker in het onderwijs gewerkt. Totdat ik de computer en het bureau beu was. Ik wilde naar buiten, de ruimte hebben en tastbare dingen maken. Niet meer vergaderen maar werken met mijn handen.

Als leek kwam ik de bouwwereld binnen. Klusje hier, klusje daar. Tot mijn eigen verbazing ging het me goed af. Ik vond het leuk om te bouwen en met de mannen bezig te zijn. In de bouw gaat het net als bij biologie om inzicht in systemen en materialen. Het ging alleen niet meer over cellen maar over hele geraamtes, van hout en steen.

Het gaat vooral over mensen. Hoe zorg ik ervoor dat de klant krijgt wat zij of hij hebben wil. Hoe halen we samen een optimaal resultaat uit de verbouwing? Zodat je iedere dag gelukkig bent.
Dat blijft voor mij de uitdaging, ook na twintig jaar bouwervaring. Naast verantwoord en duurzaam bouwen. Zodat ook volgende generaties hun dromen kunnen bouwen.

Deze website is gemaakt met hulp van de Website Academy