• Blijf op de hoogte!

  Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in en ik houd je op de hoogte van komende lezingen, workshops, trainingen en andere activiteiten.

  Je ontvangt updates over lezingen, workshops, trainingen en andere activiteiten. Je kunt je elk moment uitschrijven als je niet meer op de hoogte wilt worden gehouden.
 • AGENDA

  BOEKPRESENTATIE

  Zondag 29 maart vindt de presentatie van het boek “Vrouwen & Verbouwen” plaats in cafĂ© Hofman te Utrecht. Verslag van deze feestelijke gelegenheid kun je lezen in mijn blog.

  TRAINING

  In de training “Vrouwen & Verbouwen” leer je je verbouwing te organiseren. Je gaat werken volgens de I-methode uit het boek. We gaan je verbouwing stap voor stap doornemen. Van eerste idee tot inwijding.

  Er is aandacht voor de onderwerpen die je lastig vindt in het bouwproces en er is de gelegenheid om te oefenen in moeilijke situaties met trainers en acteurs. Zodat jij het resultaat krijgt wat je wilt. Daarnaast maken we er een informatieve en leuke dag van.

  Het doel van de training is dat je verbouwing vorm krijgt en dat je met meer zelfvertrouwen naar huis gaat. Als je wilt, kun je met een andere deelnemer bouwbuddies worden. Je helpt en steunt elkaar.

  Deze training is nu nog in ontwikkeling. Verwacht wordt dat de eerste training in juni gegeven kan worden.

  Wil je op de hoogte blijven?

  Schrijf je dan hiernaast in.

  Deze website is gemaakt met hulp van de Website Academy